Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Daarom Kidsworld XXL!
 • Enorm assortiment
  Kidsworld is de specialist op het gebied van baby- en tienerkamers met een XXL collectie. In een ruime showroom van 4000 m2, maar ook online, vind je complete slaapkamers, kinderwagens, autostoeltjes, kinderstoelen en de leukste accessoires. Een zeer ruime keuze voor de perfecte kinderkamer.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Kidsworld XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Snelle levering
  Een groot deel van de Kidsworld XXL collectie is bij ons op voorraad. Zo kunnen wij bijna altijd een snelle levering garanderen.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Kidsworld XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij de aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.
   
 • Dealer van vele bekende merken
  Kidsworld XXL is leverancier van alle bekende merken. Zowel online als in onze showroom vind je de gerenommeerde merken zoals : Bopita, Stokke, Maxicosi, Koeka, Lief!, Joolz, Baby’s Only, Flexa en nog veel meer.
   

Zweefparasols

De zweefparasol is de parasol met een elegante uitstraling, die bij veel mensen op het terras staat. Dit model is dan ook ideaal voor een grote tuin én kleine tuin en neemt weinig ruimte in beslag. Waarom jij voor een zweefparasol moet kiezen? Lees snel verder.

Zweefparasols, parasolvoeten en parasolhoezen

Een zweefparasol op het terras heeft bijzonder veel voordelen. Zo neemt dit model parasol vrijwel geen ruimte in beslag, omdat hij in de lucht zweeft. Je zicht wordt niet belemmerd als je geniet van het mooie weer met een wijntje in de hand, terwijl je tevreden achteroverleunt in je nieuwe loungeset. Natuurlijk is een zweefparasol ook een chique extra in de tuin, hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt bescherming tegen de UV-straling van de zon. Creëer een heerlijke loungeplek op het terras met de juiste parasol, zodat er een fijne sfeer ontstaat. Met de juiste parasolvoet geef je de parasol van je keuze een solide basis, zodat hij stevig op zijn plaats blijft staan, ook als het wat harder waait. Voor sommige zweefparasols is een ingraafvoet een goede optie, zo kun je de parasol heel eenvoudig opzetten en weer weghalen. Onze tuinexperts geven je graag advies over de parasolvoet en parasolhoes die passen bij de zweefparasol van je keuze.

Schoonmaken en opbergen van je zweefparasol

Als de zomer op zijn einde loopt, is het tijd om de parasol schoon te maken en op te bergen. Bij een tuinset of loungeset lijkt het vanzelfsprekend om er af en toe een doekje over te halen, maar ook je zweefparasol kan dit zeker waarderen. Met name het doek van de parasol heeft het zwaar te verduren, want het is de hele zomer blootgesteld aan zon en regen. Voordat je de parasol opbergt na het zomerseizoen, is het dus een goed idee om het doek schoon te maken. De grote schoonmaak is een handomdraai klaar als je het doek van de parasol schoonmaakt met een vochtige doek, eventueel met wat groene zeep. Daarna laat je het doek drogen in de zon en is het tijd om de beschermhoes voor de zweefparasol tevoorschijn te halen. Zo geniet je ook volgend jaar nog van je parasol.