Vroomshoop

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Daarom Kidsworld XXL!
 • Enorm assortiment
  Kidsworld is de specialist op het gebied van baby- en tienerkamers met een XXL collectie. In een ruime showroom van 4000 m2, maar ook online, vind je complete slaapkamers, kinderwagens, autostoeltjes, kinderstoelen en de leukste accessoires. Een zeer ruime keuze voor de perfecte kinderkamer.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Kidsworld XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Snelle levering
  Een groot deel van de Kidsworld XXL collectie is bij ons op voorraad. Zo kunnen wij bijna altijd een snelle levering garanderen.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Kidsworld XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij de aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.
   
 • Dealer van vele bekende merken
  Kidsworld XXL is leverancier van alle bekende merken. Zowel online als in onze showroom vind je de gerenommeerde merken zoals : Bopita, Stokke, Maxicosi, Koeka, Lief!, Joolz, Baby’s Only, Flexa en nog veel meer.
   

Vroomshoop

Het slaapcomfort van de meubels van het merk Vroomshoop is onovertroffen. Het rijke verleden van Vroomshoop zorgt voor slaapkamer meubelen van de hoogste kwaliteit.

Vroomshoop meubelen: betrouwbaarheid, kwaliteit, comfort

De kernwaarden van meubel merk Vroomshoop zijn al decennia lang hetzelfde: betrouwbaarheid, kwaliteit en comfort. Dat maakt de meubel collectie van Vroomshoop voor de slaapkamer tot een geheel met een verfijnde uitstraling. In het assortiment van het Nederlandse designmerk voor slapen vind je comfortbedden, hoog-laag-slaapsystemen, kledingkasten, commodes en nachtkastjes. De originals uit de Vroomshoop collectie zijn al meer dan 75 jaar het fundament van de collectie en staan aan de basis van het Nederlandse slaapkamer design. Een Vroomshoop bed gaat terug naar de basis: slapen met jouw persoonlijke comfort als basis en een hoogwaardige uitstraling als bonus. Zo is het samenstellen van je slaapkamer interieur een avontuur, dat je met de meubels uit de Vroomshoop collectie aan durft.

Meubel collecties die uitblinken in design bij Vroomshoop

In de veelzijdige Vroomshoop collectie vind je alle meubels voor het inrichten van de slaapkamer. Van nachtkastjes en commodes, linnenkasten en ledikanten tot complete slaapkamers en zorgbedden: Vroomshoop heeft het allemaal. Ook seniorenledikanten en deelbare bedden zijn onderdeel van de Vroomshoop collectie. Een seniorenbed heeft een hoge instap en daarmee wordt het een stuk gemakkelijker om in en uit bed te stappen. Het voordeel van een deelbaar Vroomshoop ledikant: je kunt de twee helften van het bed uit elkaar schuiven. Zo kun je zonder problemen het bed opmaken én onder de bedhelften schoonmaken. Het creëren van een ruimte, waar comfortabel slapen centraal staat, wordt met Vroomshoop dus een stuk eenvoudiger.