Loddenkemper

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Daarom Kidsworld XXL!
 • Enorm assortiment
  Kidsworld is de specialist op het gebied van baby- en tienerkamers met een XXL collectie. In een ruime showroom van 4000 m2, maar ook online, vind je complete slaapkamers, kinderwagens, autostoeltjes, kinderstoelen en de leukste accessoires. Een zeer ruime keuze voor de perfecte kinderkamer.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Kidsworld XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Snelle levering
  Een groot deel van de Kidsworld XXL collectie is bij ons op voorraad. Zo kunnen wij bijna altijd een snelle levering garanderen.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Kidsworld XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij de aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.
   
 • Dealer van vele bekende merken
  Kidsworld XXL is leverancier van alle bekende merken. Zowel online als in onze showroom vind je de gerenommeerde merken zoals : Bopita, Stokke, Maxicosi, Koeka, Lief!, Joolz, Baby’s Only, Flexa en nog veel meer.
   

Loddenkemper

Al meer dan 100 jaar levert Loddenkemper slaapkamer meubels voor jouw slaapkamer. Ledikanten, commodes, kledingkasten, nachtkastjes, zweefdeurkasten en volledige slaapkamers zijn onderdeel van de Loddenkemper collectie.

Loddenkemper maakt jouw slaapkamer interieur persoonlijk

Het merk Loddenkemper levert meubels voor de woonkamer en slaapkamer vanuit het dorp Oelde in Duitsland. Het merk draagt met trots het stempel ‘Made in Germany’ en laat zijn Duitse afkomst graag zien in de kwaliteit en materialen van de meubels, die worden ontwikkeld. Al meer dan 100 jaar ontwerpt en produceert Loddenkemper een eigen meubelcollectie. Ondanks alle veranderingen en innovaties door de tijd heen, is de passie voor kwaliteit en oog voor detail in de designs hetzelfde gebleven. De missie van Loddenkemper: de meubels in de collectie charisma geven, een herkenbare signatuur in vorm en uitstraling. Alle meubels van Loddenkemper zijn geproduceerd in overeenstemming met de Europese richtlijnen. Zo ben je zeker van een Loddenkemper meubel van de hoogste kwaliteit, dat voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Ontdek het assortiment van topmerk Loddenkemper

In de collectie van Loddenkemper vind je ledikanten, linnenkasten, zweefdeurkasten, commodes, nachtkastjes en ledikant accessoires. Zo maak je jouw slaapomgeving extra luxe met het toevoegen van bedverlichting of geïntegreerde hoofdbordverlichting. Voor de kledingkasten van Loddenkemper zijn er ook verschillende accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan een passe-partout of LED-verlichting voor de nis in een kast. Ook kun je in de Loddenkemper collectie kiezen voor een complete slaapkamer. Een slaapkamer ameublement bestaat uit een ledikant met bijpassende nachtkastjes en een linnenkast in royaal formaat. Uiteraard zijn de bijpassende accessoires van Loddenkemper los verkrijgbaar. Creëer jouw droomslaapkamer met de meubels van Loddenkemper en kies voor een geheel met een luxe uitstraling.