Lifetime

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Toont 1-12 van de 100 producten
 1.  

  Boekenkast Original
  Boekenkast Original
  Boekenkast Original biedt voldoende ruimte voor het opber...
  € 293,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Boekenkast Original
  Boekenkast Original
  De collectie van Lifetime bestaat uit meubels met een mul...
  € 185,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Decobloemen Original Silversparkle
  Decobloemen Original Silversparkle
  Versier de kinderkamer met de stijlvolle accessoires uit ...
  € 29,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Bureau Original
  Bureau Original
  De filosofie van Lifetime is dat meubels de hele kinderti...
  € 437,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Spiegel Original Silversparkle
  Spiegel Original Silversparkle
  De producten uit de collectie van Lifetime zijn ontworpen...
  € 135,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Boekenkast Original
  Boekenkast Original
  Boekenkast Original biedt voldoende ruimte voor het opber...
  € 236,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Lamp Original Silversparkle
  Lamp Original Silversparkle
  Met de producten uit de collectie van Lifetime tover je i...
  € 59,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Boekenkast Original
  Boekenkast Original
  De collectie van Lifetime bestaat uit meubels met een mul...
  € 359,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Spiegel Original Boomhut
  Spiegel Original Boomhut
  Kies je voor een stoere kinderkamer, dan zijn de accessoi...
  € 127,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Halfhoogslaper Original Boomhut
  Halfhoogslaper Original Boomhut
  Voor de stoere kids vind je in de collectie van Lifetime ...
  € 1.736,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Original Hoeslaken Ecru
  Original Hoeslaken Ecru
  De matras van het kinderbed voorzie je van een heerlijk z...
  € 23,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Stapelbed Original
  Stapelbed Original
  Maak het interieur van de kinderkamer compleet met een st...
  € 1.224,00 Incl 21% BTW

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Toont 1-12 van de 100 producten
Daarom Kidsworld XXL!
 • Enorm assortiment
  Kidsworld is de specialist op het gebied van baby- en tienerkamers met een XXL collectie. In een ruime showroom van 4000 m2, maar ook online, vind je complete slaapkamers, kinderwagens, autostoeltjes, kinderstoelen en de leukste accessoires. Een zeer ruime keuze voor de perfecte kinderkamer.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Kidsworld XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Snelle levering
  Een groot deel van de Kidsworld XXL collectie is bij ons op voorraad. Zo kunnen wij bijna altijd een snelle levering garanderen.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Kidsworld XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij de aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.
   
 • Dealer van vele bekende merken
  Kidsworld XXL is leverancier van alle bekende merken. Zowel online als in onze showroom vind je de gerenommeerde merken zoals : Bopita, Stokke, Maxicosi, Koeka, Lief!, Joolz, Baby’s Only, Flexa en nog veel meer.

   

Lifetime

Lifetime daagt je uit de wereld door de ogen van het kind te bekijken, zoals zij dat al langer dan veertig jaar doen. De succesformule van het bedrijf is gebaseerd op tientallen jaren ervaring, producten van hoogwaardige kwaliteit en een duurzame en milieuvriendelijke manier van produceren. Zo maakt Lifetime de mooiste kinderkamers, die jouw kind uitdagen om zijn fantasie de vrije loop te laten en zich optimaal te ontwikkelen, de hele kindertijd door!

De Lifetime kinderkamer

In het ruime assortiment van Lifetime vind je verschillende soorten meubels, die je naar wens kunt combineren voor het samenstellen van de perfecte kinderkamer. Elk meubel is gemaakt van speciaal geselecteerd duurzaam grenenhout en afgewerkt met milieuvriendelijke lak of beits op waterbasis, zodat je kiest voor een sterk meubel met een lange levensduur. En omdat Lifetime overtuigd is van de kwaliteit van haar producten geldt er een garantietermijn van vijf jaar op elk item uit het Lifetime assortiment. Al sinds 1972 produceert het familiebedrijf Lifetime de mooiste meubels met behulp van deskundige meubelmakers, houtbewerkers en moderne machines. Dankzij de combinatie van traditioneel vakmanschap en Deense kwaliteit ontstaat een veilige omgeving, waar je kind naar hartenlust kan spelen, ontdekken, leren en slapen. Met dank aan Lifetime!

In 2004 won Lifetime Kidsrooms de prestigieuze Green Environmental Award voor hun verantwoorde en milieuvriendelijke producten. Bij de aanschaf van meubels is het fijn om te weten dat ze zijn gemaakt van bomen uit duurzame bosbouw en Lifetime maakt het plaatje nog mooier: voor iedere gekapte boom wordt 1,5 nieuwe boom geplant. Zo komen er altijd meer bomen terug dan dat er waren!

Opgroeien met Lifetime

Kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te hebben. Dat is het motto van Lifetime. En dat kun je ook zien in de vormgeving van de producten uit de royale collectie. Alleen het beste is goed genoeg en de doordachte en solide constructies staan garant voor vele jaren speel- en slaapplezier. Lifetime biedt niet alleen de basismeubels voor de kinderkamer, maar laat kinderdromen werkelijkheid worden met unieke constructies. Denk hierbij aan een boomhutbed, een minihoogslaper met hemel of een hoekstapelbed. Lifetime voorziet niet alleen in prachtige items, maar ook in praktische producten. En met de bijpassende accessoires in de collectie finish je de kinderkamer geheel in stijl. Elk Lifetime meubel voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en heeft een stevige en stabiele basis. Zo geniet je kind met Lifetime van een heerlijke kindertijd zonder zorgen!