Jensen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Daarom Kidsworld XXL!
 • Enorm assortiment
  Kidsworld is de specialist op het gebied van baby- en tienerkamers met een XXL collectie. In een ruime showroom van 4000 m2, maar ook online, vind je complete slaapkamers, kinderwagens, autostoeltjes, kinderstoelen en de leukste accessoires. Een zeer ruime keuze voor de perfecte kinderkamer.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Kidsworld XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Snelle levering
  Een groot deel van de Kidsworld XXL collectie is bij ons op voorraad. Zo kunnen wij bijna altijd een snelle levering garanderen.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Kidsworld XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij de aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.
   
 • Dealer van vele bekende merken
  Kidsworld XXL is leverancier van alle bekende merken. Zowel online als in onze showroom vind je de gerenommeerde merken zoals : Bopita, Stokke, Maxicosi, Koeka, Lief!, Joolz, Baby’s Only, Flexa en nog veel meer.
   

Jensen

De slaapkamer is een belangrijke ruimte in je huis. Hier kom je helemaal tot rust na een lange dag en kun je heerlijk uitrusten om met frisse moed de volgende dag tegemoet te gaan. En om dit resultaat te bewerkstelligen, investeer jij in slaap. Dat doe je met Jensen. De luxe Jensen bedden staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige karakter en het ultieme comfort dat ze jouw lichaam bieden. Maak kennis met de producten uit het ruime assortiment van Jensen en ontdek wat bij jou past!

Met Jensen slaap je beter

Elk product uit de Jensen collectie is ontworpen en geproduceerd met jouw slaapcomfort in gedachten. En dat zie en voel je als je gaat liggen op een matras op één van de Jensen bedden. Het streven naar het creëren van een slaapomgeving met optimale support is een bevestiging van de Jensen filosofie. Het combineren van oude methodes met moderne materialen zorgt voor ontwerpen met een luxe karakter. Dat maakt de Jensen bedden meer dan een plaats waar je slaapt, ze worden een onmisbaar onderdeel van je leven. Je integreert het Jensen product van je keuze in het interieur van je slaapkamer voor het introduceren van een totaal nieuwe slaapervaring. Met Jensen wordt slapen een onvergetelijke belevenis, waar je iedere dag met plezier naar uitkijkt.

De kern van de Jensen bedden

Jensen koestert Scandinavisch design en dat kun je zien in ieder ontwerp. De vormgeving van de Jensen bedden laat een onberispelijke smaak zien in het combineren van op de natuur geïnspireerde materialen en trendy kleuren, zodat producten van de hoogste kwaliteit ontstaan. En niet alleen het uiterlijk van een Jensen product is bijzonder smaakvol, het innerlijk mag er ook zijn. De kern van het ligcomfort dat Jensen creëert, is het zonesysteem. Hierbij ontdek je een geheel nieuwe slaapervaring, waarbij je hele lichaam optimaal wordt ondersteund. De mate van stevigheid van het matras kun je zelf selecteren en met de nieuwste functie van Jensen, ‘exact’, kun je met één druk op de knop het comfort van het matras aanpassen aan waar je op dat moment behoefte aan hebt. Luxe ten top!

De Jensen bedden nodigen uit tot slapen op het hoogste niveau. Met het gepatenteerde Aloy® veersysteem van Jensen ontstaat een slaapomgeving die zich voortdurend aanpast aan je lichaamshouding en gewichtsverdeling. Het veersysteem geeft jouw lichaam de steun die het nodig heeft en biedt daarmee een fantastisch ligcomfort. Niet voor niets is Jensen al twee keer beloond met de ‘Onderscheiding Voor Goed Design’ van de Noorse Designraad. Een Jensen product heeft karakter. Ervaar de kracht van Jensen nu zelf!