Bony Design

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Daarom Kidsworld XXL!
 • Enorm assortiment
  Kidsworld is de specialist op het gebied van baby- en tienerkamers met een XXL collectie. In een ruime showroom van 4000 m2, maar ook online, vind je complete slaapkamers, kinderwagens, autostoeltjes, kinderstoelen en de leukste accessoires. Een zeer ruime keuze voor de perfecte kinderkamer.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Kidsworld XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Snelle levering
  Een groot deel van de Kidsworld XXL collectie is bij ons op voorraad. Zo kunnen wij bijna altijd een snelle levering garanderen.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Kidsworld XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij de aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.
   
 • Dealer van vele bekende merken
  Kidsworld XXL is leverancier van alle bekende merken. Zowel online als in onze showroom vind je de gerenommeerde merken zoals : Bopita, Stokke, Maxicosi, Koeka, Lief!, Joolz, Baby’s Only, Flexa en nog veel meer.
   

Bony Design

De Bony Design collectie is 100% made in Holland en daarmee kies je met een Bony Design product voor een item van de hoogste kwaliteit.

De Bony Design collectie: 100% made in Holland

Een nieuwe stijl in woondecoratie, dat is wat Bony Design je biedt. Het merk produceert woonaccessoires met een moderne look en feel en brengt al ruim veertig jaar een complete collectie accessoires op de markt. Het Nederlandse bedrijf exporteert haar producten over de hele wereld, want niet alleen in Nederland wordt Bony Design enthousiast ontvangen. Als duurzame en maatschappelijk verantwoorde onderneming biedt Bony Design een vernieuwende visie op de wereld van design in woonaccessoires.

Bony Design accessoires voor ieder interieur

De moderne woonaccessoires van Bony Design passen binnen ieder interieur. Zo geef je een stoer accent aan een klassiek interieur met een roestvrij stalen kapstok van Bony Design en maak je een modern interieur compleet met een elegante dressboy. Bony Design is de grootste aanbieder van dressboys van roestvrij staal, zowel vrijstaande dressboys als dressboys die aan de wand te bevestigen zijn. Ieder Bony Design product is gemaakt van RVS van de hoogste kwaliteit. Bony Design staat bekend om haar duurzame, stabiele en kwalitatief hoogwaardige designs.