4 Artikel(en)
 1.  

  Linnenkast Milan
  Linnenkast Milan
  Een kledingkast met een basic vormgeving en stoere twist,...
  € 399,00 Incl 21% BTW
 2.  

  Linnenkast Original
  Linnenkast Original
  De serie Original uit de collectie van het merk Lifetime ...
  € 1.169,00 Incl 21% BTW
 3.  

  Linnenkast Original Boomhut
  Linnenkast Original Boomhut
  Een stoere kinderkamer of tienerkamer is pas compleet met...
  € 1.285,00 Incl 21% BTW
 1.  

  Linnenkast Original
  Linnenkast Original
  Voor een linnenkast met een royale bergruimte kies je dit...
  € 1.285,00 Incl 21% BTW

4 Artikel(en)
Daarom Kidsworld XXL!
 • Enorm assortiment
  Kidsworld is de specialist op het gebied van baby- en tienerkamers met een XXL collectie. In een ruime showroom van 4000 m2, maar ook online, vind je complete slaapkamers, kinderwagens, autostoeltjes, kinderstoelen en de leukste accessoires. Een zeer ruime keuze voor de perfecte kinderkamer.
   
 • Laagste prijzen
  Bij Kidsworld XXL ben je gegarandeerd van de laagste prijs. Wanneer je je aankoop in een andere winkel nog goedkoper ziet, dan betalen wij, indien de koop- en leveringsvoorwaarden hetzelfde zijn, het verschil aan je terug.
   
 • Snelle levering
  Een groot deel van de Kidsworld XXL collectie is bij ons op voorraad. Zo kunnen wij bijna altijd een snelle levering garanderen.
   
 • 5 jaar garantie
  Koop je bij Kidsworld XXL dan bieden wij de zekerheid van 5 jaar garantie. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij de aankopen, dan lossen wij dat op volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo ben je altijd zeker van je aankoop.
   
 • Dealer van vele bekende merken
  Kidsworld XXL is leverancier van alle bekende merken. Zowel online als in onze showroom vind je de gerenommeerde merken zoals : Bopita, Stokke, Maxicosi, Koeka, Lief!, Joolz, Baby’s Only, Flexa en nog veel meer.

   

Linnenkasten